Saturday, October 25, 2008

Yesss

Yaaa~
Akhirnya dah siap jgak blog nih.Fuhh..
Actually tak tau nk tulis apa kt blog ni, tapi bila tengok blog kwn2 trigin la pulok.hehe
Hmm..pe nk tulis ek??
K lah,maybe korang nak tau nape aku ltak peachghost??

Ni suma start dari 1st sem kat PJ dulu.Rumate aku ada bagi satu minuman.perghh sedap gla. sampai satu jag aku bantai sorang.huhu~
Lpas ari tu aku terus ketagih minum air tu. Boleh kata tiap2 ari aku bancuh, n then minum ngan dak2 bilik. Waktu bulan posa pulak sebulan kitorang minum air tu.So dah sep duit bab beli minuman.Tp skang ni 2 daripada rumates aku dah g main campus.Sian diorang,kempunan minum air yg aku bancuh.hehe.Posa baru2 ni aku just leh anta mms gmba air yg aku bancuh dalam botol yg Mira bagi.

Soo...Air tu ialah Ice Peach Tea =)
Sedap woooo!!!Dak2 bilik aku uang skang ni pon suka air 2.hehe
Sjak dr 2,suma panggil aku hantu pic.bunyi truk bebeno.hehe
So aku tukar english,jd la peachghost.Baru gempak.hehehe

hmmm pape pon thanx 2 mR Fikri yang bagi galakan kat aku buat blog.Actually, dia yang galak sangat sruh aku tulis blog ni.hehe..Sowi mR fiQue =p
k lah.nk g cari pasal.ehh..cari makan.hehe

3 comments:

fiquer said...

Hahaha...welcome to da club!! Selamat berblog..x de upah ke?
kasi la air peach secawan.. mai secawan!

fazhar said...

Fikri tuh memang sibuk.. aku pon disuruhnya join blog nie.. lama aku tak ikut saranan dia sampai ada benda yang aku nak share tuh ada.. hehehee.. so, de masa go to my blog..

fiquer said...

bila nk update nih..?