Monday, November 10, 2008

P.E.N.A.T

Lepas smggu cuti,aku kena culik gi stay ngan kakak aku kt s.Alam..my jobs are:
1. tlg habiskan bunga telur untuk kenduri nanti (my sis' wedding,not me!)
2. tlg kemas umah,dan buat pape yang patut
3. membesarkan diri sendirik XD

kalau korang tengok,suma list kat atas da perkataan 'tlg',juz nombor 3 je yg tadak,sebab menda tuh takyah orang nak tolong,die akan terjadi ngan sendiri.hehehe (^_^)
Hasilnya aku upload later,sebab cable henpon tertinggal kat KL.skang ni aku da balik umah,teruskan la hidup yang tak berapa nak best nih.

Budak2 CENFOS dah nak masuk kampus,tinggal la aku kat sini keseorangan..(wlaupon dlu aku dok sorang gak!) Miss my friends,especially jat,tqah(dah la memang jarang jumpak),sya,net,ain,anis,eza(kesian dia,dah takde geng skang nih),syah,a***,dan lain2.Tp,yang paling aku rindu ***.Haha~Yang berkenaan ja yang tau kan2!!Skang ni hanya menghitung hari nak masuk main campus..

Pape pon,hidup mesti diteruskan.Target aku skang ni ialah tengok cita2 korea yang aku dah lama tgedik-gedik nak tengok kat mysoju.com.nak upload macam lambat a pulok!dah la computer ni pon cam kura2 tua yang sakit perut tahap cipan.huhu

To all CFS-ian,slamat bukak buku la ek.Jangan jelezzz!!!

6 comments:

Norliza Zakaria aka Along Zack said...

Tak sabar masuk campus?? Hmmmm adakah ini kena mengena dengan perbualan dengan ibu labu labi??

peachghost said...

pape jelah!!!
labi no comment.hehe (^_^)

fiquer said...

wahh..nk jd orang gombak dh ker? ngeh3. kiem salam kt depa2 disana..ngaji tu jgn lama2 sgt. hehehe

peachghost said...

klu blh nk dk staun ja kt c2..

Norliza Zakaria aka Along Zack said...

no comment. nampaknya sah la ni.. ish ish ish... kang labu pecah rahsia labi baru tau..

peachghost said...

wooo!!!!
syyhhhhhh~~~