Wednesday, December 10, 2008

Kenangan

**edited
Skarang ni dah jam 0117..and i'm still awake.AMAZING!!!(^_^)
sejak petang tadi aku berhempas pulas dengan labu untuk siapkan bunga telur untuk hantaran nanti..at last Labu dah tebongkang tido,dan aku lak dah penat menghadap bunga2 telur 2.So,pinjam laptop kakak and..here i am.writing for...ntah!!otak dah mereng,tapi still takmo tido..hishhhh

sbut pasal kenduri, kurang dr 48 jam lagi my labu akan dilucutkan gelaran "single".hehe~gud luck to u..mulai 13.12 hanya 2 org yang still single and available in my family XD

yup..only both of us..yessssssssss!!
dikau hanyalah kenangan di alam "single".muahahaha!!!





sebut pasal kenangan,teringat balik time2 aku study dkt CFS.byk sangat kenangan yg tak dapat nk lupakan,tak kisah yg manis ke..pahit ke..tawar,masin,masam..pape lah!
towards the end of my last semester in CFS,aku byk habiskan masa dgn rumates n clazzmates.mcm sya,net,ain,anis,sue,and my junior,eza.


spending our nite at Putrajaya during Ramadhan..me,anis,eza,sue,net.

sempat lagi posing dkt escalator you..



pape pon posing tetap posing..ni tyme buka puasa dkt mcD sblom gi jalan2 dkt putrajayathese all posersss..ngeeee

best sangat waktu ni.yg paling tak puas hati dkt main camp nanti net,anis ngan sya satu hostel,aku dpt hostel..huuuuuaaaaaaaaaaa (T-T)
pape pon..miz them sooo much!!termsuk la kengkawan yg still dkt CFS..
asta la vista bebeh! i'll meet u guyz in gombak soon.next week akan jadi bz sesangat,sbb aku akan terlibat dgn taafur a.k.a orientation week dkt gombak.lpas taaruf,kna g my sis' wed dkt KL lak..doakan la yg terbaik utk aku ek..

2 comments:

alone said...

dah masuk gombak la ye.. welcome to main camp :D

peachghost said...

thnx!!