Monday, February 9, 2009

knE TAG



tgh2 dok sakit kpala translate assgnmnt aku yg ptutnya submit smalam,tbe2 tringat plak kt page aku yg da 2 bln x update nieyh..lpas bukak,dengan malasnya ak view comment, dan mr Fikriey dah tag aku..




so, dgn muka yg sparuh nyawa dah ilang, akan kujawab soalan2 itew,cewahh!!!




1. Do u think u are HOT?
- x la..sejuk gle skang nieyh.Demam seyh~huhu
2. Upload a fav pic of you

One of my fav pic
3. Why do u like this picture?
- dah suke tu suke r!!hehee...ni one of my sweet memories at nilai.rndu sgt time2 cni.n miss my junior,eza..

4. When was the last time u ate pizza?
- dh lama kot..dah 2 bln x makan pizza.baje tak mengizinkan.isk..isk..isk..
5. The last song u listen too?
- Memori Tercipta by Shila OIAM.perghh...tangkap leleh dgaq lagu ni.
6. What are u doing right now besides this.
- wat assignment UNGS.fenin kpala..
7. What name u prefer besides yours?
- Zatie/zeti/kak cik/mak uda
8. People to tag:
mr E
Labu
en Azmir
fara
sesape jela
9. Who is no.1
- someone i know, from ym/friendster
10. No.3 is having relationship with?
- bini dia la..anak nak msuk dua dah ponn
11. Say something about no.5
- sesape yg baca blog ni,yg tak tersenarai dlm 4 teratas, silalah jalankan tnggungjawab anda yerrr
12. How about no.4?
- my cute fwen,since cfs
13. Who is no.2?
- my elder sis..congratz!! ahmad isfahan is comingggg!!

2 comments:

alone said...

memori tercipta.. hilang pulak mp3 tuh dlm pc ak.. sob3

fiquer said...

pnya lama tag baru nk buat ker? ishk...dh bersawang pun blog ni. hehehee